Stefan Robbemont was goed voor zes treffers.
Stefan Robbemont was goed voor zes treffers. (Archieffoto: Aart van der Linden)

Zeperd voor ADO

  Sport

's-Gravendeel - ADO is in de tweede competitiewedstrijd tegen de eerste nederlaag aangelopen. In Badhoevedorp werd tegen de gelijknamige club met 10-9 verloren.

Dat de doelpunten schaars zouden zijn stond van te voren wel vast. Een lastige wind en een groot veld waren hier debet aan. Het duurde dan ook tot in de 14e minuut voor dat de eerste treffer viel. Stefan Robbemont opende de score voor de bezoekers.Tot 3-3 ging de score gelijk op. Kort voor rust sloeg de thuisclub een gaatje van twee. De rust brak aan met een stand van 5-3.

Strafworp

Na de thee was het weer Stefan Robbemont die de eerste treffer liet aantekenen. Hij benutte een strafworp. Daarna brak een goede periode van Badhoevedorp aan. De thuisclub liep weg naar 4-8 en ADO kon in de achtervolging. Doelpunten van Stefan Robbemont, Julian Kreeft en Arjen Kreeft bracht het team van Roel van de Rovaart op één goal.

Slotseconde

Maar Badhoevedorp antwoordde direct met een goal. In de hectische slotfase bracht Stefan Robbemont met twee goals de ploegen naast elkaar 9-9. Alhoewel ADO blij zou mogen zijn met dat punt kreeg het in de laatste minuut zelfs nog de kans om de winst te grijpen, maar na een te snel genomen schot profiteerde Badhoevedorp in de slotseconde nog van een onachtzaamheid in de ADO defensie, 10-9.

Scores

Vorige week kwamen alle spelers voor op het scoreformulier, maar tegen Badhoevedorp kwamen de dames nauwelijks aan een doelpoging toe. Scores ADO: Stefan Robbemont 6 (waarvan 5 strafworpen), Arjen Kreeft 2 en Julian Kreeft.

Kater wegspelen

Komende zaterdag ontvangt ADO het nog puntloze Nikantes, een mooie gelegenheid om deze kater weg te spelen.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox