Bij de eerste cross stonden 150 enthousiaste deelnemers aan de start.
Bij de eerste cross stonden 150 enthousiaste deelnemers aan de start. (Foto: Roparun team 92 'Binnenmaas Run for Life')

De Beers Cross 3-luik van start

  Sport

Hoeksche Waard - Roparun team 92 'Binnenmaas Run for Life' organiseert in januari, februari en maart een prachtig hardloopevenement in de Hoeksche waard waar de Binnenmaas, Het Hellegat en het mooie eiland de Tiengemeten wordt aangedaan.

Roparun team 92 heeft, na de succesvolle vorige edities, De Beers Cross 3-luik ook dit jaar op haar programma staan. Na de eerste cross, vorige maand gehouden, waar 150 enthousiaste deelnemers aan de start stonden, staan er nog twee crossen op het programma.

Tiengemeten

Op 17 februari wordt gelopen bij Het Hellegat waar een nieuwe route is uitgezet. En 24 maart is de afsluiting op het eiland Tiengemeten waar de lopers tussen de ossen en door de onbeschrijfelijk mooie natuur lopen.

Jong en oud

De Beers Cross 3-luik is een evenement voor jong en oud, waarbij alle opbrengsten gaan naar Stichting Roparun. De afstanden die gelopen worden zijn 5 of 10 kilometer. De start van de 5 kilometer is om 10.30 uur en de start van de 10 kilometer om 11.15 uur. Voorinschrijven kan via inschrijven.nl en na inschrijven kan op de dag zelf tot een half uur voor de start.

Inschrijven

Inschrijven voor Hellegat: https://inschrijven.nl/form/2019021750393-nl en voor Tiengemeten: https://inschrijven.nl/form/2019032450393-nl. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina: www.facebook.com/binnenmaasrun4life.

Meer berichten