Voor de tweede maal is er in onze tuin een familie komen wonen, schrijft J. Netten. 'De jongen schreeuwen om snacks. Een vrolijk gekwetter in deze pandemische tijd.'
Voor de tweede maal is er in onze tuin een familie komen wonen, schrijft J. Netten. 'De jongen schreeuwen om snacks. Een vrolijk gekwetter in deze pandemische tijd.'

Mooie foto's ingezonden door de Kompaslezers

Heeft u ook een mooie, ontroerende of gewoon een te leuke foto gemaakt? Op school of iets gezelligs in de privésfeer en zijn de foto's het waard om aan iedereen in de Hoeksche Waard te laten zien? Ook iets op verenigingsgebied is zeker welkom. Mail dan uw en jouw foto met een kort stukje tekst naar conno@groothellevoet.nl. De redactie probeert zoveel mogelijk foto's af te drukken in Het Kompas. Bij voorkeur foto's waar mensen op staan, en minimaal 1 MB in het bestandsformaat JPG. En vergeet de naam van de fotograaf niet. Vaak is er een voorraadje en kan het even duren voor de foto geplaatst kan worden. De redactie is bovendien blij met oude foto's, Het idee is die rubriek weer op te gaan starten. Keer die schoenendoos gewoon eens om !!

'Wat is het toch fijn fietsen door de mooie “groene” Hoeksche Waard', vindtTrudy den Breejen. En wie zou het niet haar eens zijn.
Het einde van het mondkapjestijdperk is in Oud-Beijerland wel op een heel ludieke manier gevierd getuige deze foto.
Deze stoere Jack heeft het gras in de grienden bij Heinenoord in de knieën! Nou ja.. letterlijk dan. Foto van baasje: Boet (8 jaar).
Leuke foto van de witte kwikstaart zo met zijn koppie naar beneden. Gespot in het buitengebied van Strijen door Anita van Ree.
Ik las jullie oproep om foto’s van de Hoeksche Waard in te sturen, hierbij mijn inzending. Klaprozen in Klaaswaal', schrijft Patrick. Wow, wat een gave plaat, Patrick Straathof, dankjewel !
Mooie SUP foto. Gemaakt op de kreek bij Nieuwendijk door Jan Oosterhof bij zonsondergang. Hoe sfeervol. De foto is tevens te zien op Instagram @Martin_sup_nl