Eerste glasvezelcentrale in Hoeksche Waard is er !

In Strijen is op donderdag 8 juli de eerste glasvezelcentrale geplaatst, ook wel Point of Presence (PoP) genoemd. 

Strijen - Vanuit deze centrale gaan de glasvezelkabels naar de woningen en bedrijven. Nog voor het einde van het jaar zullen de eerste bewoners worden aangesloten op het netwerk en kan er gebruik worden gemaakt van het nieuwe glasvezelnetwerk.
Een glasvezelcentrale is een belangrijk onderdeel van het glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard. Vanuit het verdeelstation wordt de glasvezelverbinding naar alle woningen en bedrijven gelegd. Het lijkt op een elektriciteitshuisje. De plaatsing is een tastbaar begin voor de komst van glasvezel in Hoeksche Waard. Meer informatie over de aanleg en de meest recente planning is te vinden op e-fiber.nl/hoekschewaard.

Kosteloze aansluiting in huis
Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemers BAM en Spitters in opdracht van E-Fiber. Zolang de aannemer bezig is met de werkzaamheden in het PoP-gebied kunnen de bewoners van die buurt kosteloos een aansluiting in huis krijgen door een glasvezelabonnement af te sluiten. Op e-fiber.nl/hoekschewaard is de gebiedsverdeling te vinden. Als alles volgens planning loopt is heel gemeente Hoeksche Waard in 2023 op het netwerk aangesloten.


Hallo, contact?! is thema van Vakantie Bijbel Week

Dat is het thema van de VakantieBijbelWeek 2021 in Klaaswaal. Van harte welkom met al je vriendjes !

Klaaswaal - Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juli is de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week in en rond gebouw de Schaapskooi in Klaaswaal.
Dan gaat iedereen samen horen over contact in de Bijbel. De huifkar rijdt weer rond om jullie op te halen, de slooptafel, de knutseltafel, picknick op het kerkplein, pyjamaverhaaltje.. het is te veel om hier te vertellen. Dus kijk snel op www.hervormdklaaswaal.nl. Ze kijken naar jullie uit! Voor de tieneravond 20 juli met het Crazy 88 spel zijn de tieners ook van harte uitnodigen! Er is een hoog Doel maar de organisatie hoopt ook een hele lage drempel.. iedereen meer dan welkom! Mocht je vooraf nog vragen hebben, mail gerust via: vbw@hervormdklaaswaal.nl