Groot en klein genoot van een gedenkwaardige dag, met een roofvogelshow als één van de hoogtepunten.
Groot en klein genoot van een gedenkwaardige dag, met een roofvogelshow als één van de hoogtepunten.

'Petrus Datheen' zwaait meester Mallegrom uit

Dinsdag 6 juli was het feest op de Petrus Datheenschool. Meester Mallegrom nam na aar liefst 46 jaar afscheid van de school. 

Puttershoek - ’s Morgens werden de meester en zijn vrouw thuis opgehaald. Er was een dagopening in de Gereformeerde Gemeente. Na het Bijbelverhaal werd de meester toegezongen door alle leerlingen en kreeg het programma een vervolg op Petrus Datheenschool, op de tijdelijke locatie in Maasdam. Er was een roofvogelshow, spelletjes voor de kinderen en de meester bezocht alle groepen. Namens kinderen, ouders, collega’s en bestuur is hem een elektrische fiets aangeboden. De patatkar zorgde tussen de middag voor een gevulde buik. ’s Avonds was er een maaltijd met (oud-) collega’s.

Rehobothschool
En nog meer feest, want woensdag 23 juni nam de Rehobothschool in Maasdam afscheid van 3 collega's. Jarenlang hebben juf Hoek (locatiedirecteur), juf Beukers en juf Vriens zich ingezet voor deze prachtige school. Op deze bijzondere dag zijn ze in het zonnetje gezet en was er ook een roofvogeldemonstratie waarbij de jufs zelf ook een vogel mochten aanvliegen. En voor iedereen was er patat. Een foto van hen staat op de fotopagina in deze krant, op pagina 15.