De Rehobothschool in Maasdam nam afscheid van juf Hoek (locatiedirecteur), juf Beukers en juf Vriens. Er was onder andere een mooie roofvogelshow.
De Rehobothschool in Maasdam nam afscheid van juf Hoek (locatiedirecteur), juf Beukers en juf Vriens. Er was onder andere een mooie roofvogelshow.

Mooie foto's ingezonden door Kompaslezers. Doe ook mee!

Heeft u ook een mooie, ontroerende of gewoon een te leuke foto gemaakt? Op school of iets gezelligs in de privésfeer en zijn de foto's het waard om aan iedereen in de Hoeksche Waard te laten zien? Ook iets op verenigingsgebied is zeker welkom. Mail dan uw en jouw foto met een kort stukje tekst naar conno@groothellevoet.nl. De redactie probeert zoveel mogelijk foto's af te drukken in Het Kompas. Bij voorkeur foto's waar mensen op staan, en minimaal 1 MB in het bestandsformaat JPG. En vergeet de naam van de fotograaf niet. Vaak is er een voorraadje en kan het even duren voor de foto geplaatst kan worden. De redactie is bovendien blij met oude foto's, Het idee is die rubriek weer op te gaan starten. Keer die schoenendoos gewoon eens om !!

Dit zijn onze fietspaden in Oud Beijerland, schrijft J. v/d Oudenalder. 'Moeders met kinderen stoppen, veel brandnetels hangen over en langs het fietspad'.
Wat is het met de afwisseling van zon en regen toch een groeizaam weer zag een lezeres die de redactie deze fraaie foto instuurde.
Een meesje midden op het fietspad. Die moest gered worden en dat heeft Isabella heel goed gedaan. Leuke foto, Chantal van Gilst.
Groep 1-2b van De Bouwsteen in 's-Gravendeel had het over jungle survival. Het vakantie camping gevoel borrelt! Foto: J. Baars
Cor Blok van de Mookhoek heeft oog voor bijzondere dingen en stuurde deze fraaie opname van lichtende nachtwolken vanuit Mookhoek. Heel apart fenomeen !
Jan-Arend Blok schoot deze geweldige plaat bij het Hollands Diep. 'Waar zie je nou een reebok in het water met een groepje lepelaars?', schrijft hij. De lepelaars gaan onverstoorbaar gewoon hun gang.