Met allerlei leuke en sportieve activiteiten werd het seizoen voor de jeugd op een positieve manier afgesloten. (foto: pr SHO)
Met allerlei leuke en sportieve activiteiten werd het seizoen voor de jeugd op een positieve manier afgesloten. (foto: pr SHO)

Geslaagde seizoensafsluiting voor de jeugd bij SHO

Op verschillende dagen is bij vv SHO toch nog heel mooi het grotendeels “gemankeerde” voetbalseizoen afgesloten.

Oud-Beijerland - De GraSHOppers en SHO-O8 hebben het seizoen woensdagmiddag 7 juli feestelijk beëindigd. Na een hele leuke clinic o.l.v. Mathijs Voetbalparty werd de middag afgesloten met een broodje knakworst en een ijsje. De jeugdteams JO/MO-09/15 sloten zaterdag 10 juli het seizoen 20-21 prachtig af. Onder leiding van TIC Voetbalschool kregen zij een 3 uur durende clinic met o.a. bubblesoccer, snelheidsmeter, voetbaldarts, smart goals (FIFA skill games), schotkrachtmeter en snelheidsmeter. In totaal legden zij in groepjes van 5/6 deelnemers en een begeleider het circuit van 12 onderdelen af. De feestelijke afsluiting voor SHO JO/MO17-19 was een Endurance Race op de grootste kartbaan van Europa te Poeldijk. Voor de seniorenleden, plus leiders en trainers van de jeugd, werd donderdagavond 8 juli in de SHO kantine een professionele Pub-Quiz georganiseerd. De opkomst was redelijk goed en de sfeer bijzonder gezellig. Leuke avond met een goed georganiseerde quiz. Na afloop werd geopperd, dat dit wel een jaarlijks terugkerend avondje zou mogen worden. Zo kwam al met al bij SHO toch een positief einde aan het seizoen 2020-2021.