Er zijn pakketjes samengesteld voor de jeugd.
Er zijn pakketjes samengesteld voor de jeugd.

Jeugd in actie voor jongeren van Voedselbank

Namens de jeugdvereniging Connected vanuit de Hervormde gemeente ’s-Gravendeel zijn er in de week van 5 juli pakketjes samengesteld voor de jongeren van de Hoeksche waard die ingeschreven staan bij de voedselbank. Ook zijn er nog veel andere donaties binnengekomen.

's-Gravendeel - Deze pakketjes zijn samengesteld om de jeugd een extraatje mee te geven tijdens de zomervakantie, wat uiteraard erg welkom is. 

Sponsoractie en PubQuiz
Door het organiseren van een sponsoractie en een online PubQuiz werd er geld opgehaald om deze pakketjes te kunnen vullen met spelletjes, tijdschriften, eten en drinken. Ook is er op andere manieren geholpen bij het samenstellen van de tassen voor de jongeren van de Hoeksche Waard die ingeschreven staan bij de voedselbank. Zo heeft Recreatieoord Binnenmaas voor elke jongere een tegoedbon voor het recreatieoord in Binnenmaas gesponsord zodat zij daar een onvergetelijke dag kunnen hebben.

Donaties
Ook zitten er sportpakjes in de tassen die verkregen zijn via Premium Inc. B.V. Verder zijn er nog veel andere donaties binnengekomen die de jongeren van de voedselbank een fijne zomervakantie kunnen bieden.