Een loterij voor Dierenstee. (Foto: Privé)
Een loterij voor Dierenstee. (Foto: Privé)

Loterij Dierenstee gestart

De loterij van de Dierenstee is weer gestart. Net als voorgaande jaren is de opbrengst van de loterij weer bestemd voor een specifiek doel. 

Numansdorp - "Vorig jaar vernieuwden we het dak van de hondenkennels, nu willen we graag een snuffeltuin creëren voor onze honden. Ook willen we het (buiten)verblijf van de konijnen verder overkappen en uitbreiden’, aldus Els Schoenmakers, secretaris Stichting Vrienden van de Dierenstee.

Lot bestellen
Daarom is geld nodig en wordt er een loterij gestart. Via de website http://www.dierenstee.nl/loterij/ kunnen belangstellenden loten bestellen. Een lot kost € 1,00 per stuk en er kan gekozen worden voor 1, 3, 5, 10, 20, 30, 40 of 50 loten. Per bestelling wordt € 0,35 transactiekosten in rekening gebracht. Wie liever papieren loten koopt, heeft daar ook een mogelijk toe, namelijk bij de Dierenstee in Numansdorp.

Cadeaubon
Met een lot maken deelnemers aan de loterij kans op een VVV cadeaubon, variërend van € 15 tot maar liefst € 300 of een waardebon van Welkoop van € 25. Wie wil weten of hij of zij in de prijzen is gevallen, moet nog wel even geduld hebben. De trekking vindt plaats op 2 oktober, de zaterdag voor Werelddierendag.