AED hangt weer op z'n plek

Schenkeldijk - De AED is terug, dankzij HWWonen, in de kerngemeenschap van de Schenkeldijk. De AED met de buitenkast hangt nu bij de Familie Sluijs in de Ronduitstraat 5 naast de voordeur.


SVH zoekt een turntrainer

Heinoord - Helaas heeft SVH Heinenoord een aantal weken terug de turnleden moeten mededelen dat ze volgend jaar geen turnlessen voor kinderen meer aan kunnen bieden in verband met het stoppen van de huidige turntrainer. Heel jammer, dus heel graag nog 1 poging om toch door te kunnen volgend (school)jaar! Dus ben jij turntrainer en kun jij op dinsdagmiddag einde van de dag (tijden in overleg) bij ons in Heinenoord turnlessen geven? Neem dan contact op met svh.Heinenoord@gmail.com..


Herensoos in 
De Drie Lelies

Puttershoek - Maandag 2 augustus is er van 14.00 uur tot 16.00 uur weer een bijeenkomst van Herensoos De Drie Lelies gepland in De Drie Lelies, Narvikstraat 1. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, een goed gesprek en af en toe wordt er een lezing of presentatie georganiseerd. Dit keer is het centrale gespreksonderwerp: waterstof. Nieuwsgierig geworden, kom gezellig op de koffie! Aanmelden hoeft niet, de RIVM richtlijnen worden gehanteerd. Zie ook: www.welzijnhw.nl/activiteiten


Dorpskerk en Bethelkerk open

Oud-Beijerland - Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur staan de deuren van de Dorpskerk en de Bethelkerk open. Er is de mogelijkheid om rond te kijken, te bezinnen, te ontmoeten en te vragen. In de Bethelkerk is een speurtocht beschikbaar voor kinderen. Na afloop is er een leuke verrassing. Jong en oud is welkom. Voor vragen kunt u terecht op onze website www.hervormdoudbeijerland.nl. Voor basisschoolkinderen is er op vrijdagavond de Kidsclub Bethel. Hierover is meer te lezen op www.kidsclubbethel.nl.


“Beij ons aan tafel” gaat weer koken

Oud-Beijerland - Op 30 juli van 10.30-15.00 uur organiseert deze werkgroep van Welzijn HW in de huiskamer van de Open Hof aan de W. van Vlietstraat een gezellige dag waarbij na de koffie een heerlijke maaltijd voor u gekookt wordt. Daarnaast is er een gezellige activiteit. Kosten inclusief een consumptie € 10,00. U bent van harte welkom om aan te schuiven. Snel aanmelden via 088-7308900, ook voor vervoer.