Opbrengst Rommelmarkt Strijen gaat naar Limburg

Deze week zal de opbrengst van de wekelijkse Rommelmarkt in Strijen ten goede komen aan de overstroming in Limburg. 'Nog meer reden dus om onze rommelmarkt te bezoeken'.

Strijen - Al bijna 50 jaar is de Rommelmarkt in Strijen t.b.v. de Hervormde Gemeente niet meer weg te denken uit Strijen. Elke vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur verkopen ze in de ruime loods van ruim 600 m2 mooie en goede 2de hands artikelen zoals curiosa, boeken, meubelen, elektra, glaswerk, speelgoed, kleding etc. Wekelijks nieuwe aanvoer zodat steeds nieuwe dingen te bewonderen zijn aan de Chr. Huygensstraat 9. Ook in de vakanties iedere vrijdagavond open. Let op! Er is geen pin aanwezig! Goede en bruikbare spullen kunt u brengen op woensdagavond tussen 18.30 en 19.30uur of op donderdagmorgen van 9.30 tot 11 uur. Wanneer er grote spullen opgehaald moeten worden of voor verdere vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 06-42889407.


Jan Snel doneert mooie cheque aan TrafVic-Kids

Op 14 juli is er door CarProf een cheque ter waarde van € 17.392,- uitgereikt aan het goede doel van Fonds Slachtofferhulp voor jonge verkeersslachtoffers: TrafVic-Kids. 

Puttershoek - Vanaf 2020 zet CarProf Jan Snel Puttershoek zich samen met alle andere aangesloten CarProf autobedrijven in Nederland via de succesvolle APK actie in voor kinderen die slachtoffer of nabestaande zijn van een verkeersongeval. Ineke Sybesma, directeur van Fonds Slachtofferhulp, nam de cheque van de opbrengst van het eerste half jaar van 2021 in ontvangst: "Een ongelooflijk mooi bedrag, geweldig!” Janette Westbroek-Snel van CarProf Jan Snel Puttershoek: "Als de banden of remmen van een auto versleten zijn, is de remweg langer. Daardoor kan een noodstop fataal worden, oftewel veiligheid moet voorop staan! Omdat de consumenten hier de ernst wel eens van onderschatten, willen wij het belang van de APK benadrukken.” Er gaat van elke uitgevoerde APK € 0,50 naar TrafVic-Kids. Fonds Slachtofferhulp biedt met dit project specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. De actie loopt door tot 2022, kijk voor meer info op www.carprof.nl.