Wat is er nou leuker dan oude apparaten eens flink uit elkaar halen om te kijken wat er allemaal in zit? Ook de burgemeester hielp een handje.
Wat is er nou leuker dan oude apparaten eens flink uit elkaar halen om te kijken wat er allemaal in zit? Ook de burgemeester hielp een handje.

Hoog doel via lage drempel, VBW werd weer druk bezocht

De organisatie van de Vakantie Bijbel Week (VBW) in Klaaswaal kijkt met veel genoegen terug op de vorige week gehouden vakantieweek. Het thema was dit keer: Hallo, contact!

Klaaswaal - Maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juli was de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week in en rond gebouw de Schaapskooi bij de Hervormde kerk. Er kwamen heel veel kinderen, dinsdag waren er 57. Het Crazy 88 spel met de tieners viel eveneens zeer in de smaak bij de deelnemers. ‘Het is eigenlijk teveel om op te noemen', zegt Anneke Stehouwer-van Bochoven namens de VBW, ‘picknick op het kerkplein, meerijden met de huifkar, zingen en Bijbelverhalen luisteren. Zondag was de afsluiting in de kerk. We hopen en bidden dat kinderen hebben ontdekt dat je contact met God kunt maken en dat Hij dat ook zoekt.
Maandag kwam burgemeester Bram van Hemmen gezellig op de koffie en heeft met kinderen en leiding een praatje gemaakt, koffie gedronken en bij de slooptafel meegedaan. Kinderen die niet van knutselen hielden, konden bij de slooptafel lekker gaan schroeven en ontdekken hoe oude apparaten die niet meer werken er nu van binnen uitzien.
Al met al mooie dagen om dankbaar op terug te kijken. In de herfstvakantie hopen we weer verder te gaan.' Meer op www.hervormdklaaswaal.nl.