Gezellig, gezond en leerzaam: met elkaar wandelen door de mooie Hoeksche Waard. (foto: pr)
Gezellig, gezond en leerzaam: met elkaar wandelen door de mooie Hoeksche Waard. (foto: pr)

Gezond Natuur Wandelen vanaf het NBC Klein Profijt aan het Zalmpad

Zin in een fijne gezonde wandeling in de mooie natuur van de Hoeksche Waard? Dat kan komend weekend.

Oud-Beijerland - Op zondag 1 augustus staan de enthousiaste vrijwillige wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij het natuurbezoekerscentrum Klein Profijt van het Hoekschewaards Landschp (HWL) aan het Zalmpad 11 in Oud-Beijerland.

Samen met u en jou willen ze dan wat graag een mooie wandeling gaan maken. Deze wandeling is trouwens elke eerste zondag van de maand vanaf Klein Profijt mee te lopen. 

Rustig tempo
De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit en wandelen een uur op een rustig tempo zodat het voor iedereen bij te houden is. (circa 3 km per uur).
Onderweg valt er altijd veel te genieten van de rust en ruimte die het eiland biedt en is er altijd wel iets te vertellen over wat men zoal ziet in de natuur. Na afloop is er gelegenheid om samen nog iets te drinken.

De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening. De richtlijnen van RIVM voor wat betreft de coronaregels worden aangehouden. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig.
In Puttershoek, Strijen en Oud-Beijerland zijn ook wekelijkse Gezond Natuur Wandelingen. Wie meer informatie zoekt kan eens kijken op www.gezondnatuurwandelen.nl of www.welzijnhw.nl/activiteiten