ZBVH zegeviert

In de vierde klasse F heeft ZBVH afgerekend met SCO ’63.

Zuid-Beijerland – Een tiener maakte het verschil. Marnix Pitt, die wekelijks uitblinkt bij ZBVH, liep goed door in het strafschopgebied, kreeg de bal vanuit de kluts mee en kon de 1-0 binnen werken. SCO ’63 was gevaarlijk met snelle buitenspelers, maar ook ZBVH kwam regelmatig voor het vijandelijke doel. Na de 1-0 van Pitt, een half uur voor tijd, was de pit er bij SCO ’63 wel uit en kwam de winst niet meer in gevaar. ZBVH pakte tien punten uit de laatste vier wedstrijden en staat inmiddels 7e.

Gelijkspel voor Korbatjo

Oud-Beijerland - De korfballers van Korbatjo hebben op het nieuwe kunstgrasveld thuis met 13-13 gelijkgespeeld tegen Nexus. De thuisclub had vooraf duidelijke afspraken gemaakt hoe de lengte van de heren van Nexus te bespelen. Toch had één vak van Korbatjo het erg lastig in de eerste helft. Bij rust stond het 5-6. In de tweede helft ging Korbatjo een stuk rustiger spelen en de betere kansen zoeken. Dit leidde uiteindelijk tot een voorsprong van 13-10. Korbatjo slaagde er niet in om die voorsprong over de streep te trekken.