Anneke is één van de vertellers. (foto: pr)
Anneke is één van de vertellers. (foto: pr)

Grote Vertelavond op 10 november in Drie Lelies

Algemeen 689 keer gelezen

Puttershoek - ‘Yes we meet again’, kom luisteren naar de Grote Vertelavond op 10 november. Dan staat De Drie Lelies in Puttershoek bol van muziek en verhalen. 
De Verhalenkaravaan heeft voor de eerste keer in 2012 de kortavonden, zoals ze ieder jaar in huiskamers worden gehouden, in een ander jasje gegoten. Drie huiskamers zijn het decor voor een avond vol met muziek en verhalen.

Alcazar

Het begon in 2012, een avondvullend programma met muziek en verhalen in de bijzondere entourage van de zalen in Alcazar. En het was een succes. Helaas waren er andere plannen voor het terrein waar Alcazar jaren heeft gestaan. Maar in 2019, het laatste jaar dat de vertellers en muzikanten in Alcazar bijeenkwamen, waren de bemoedigende woorden aan de bezoekers: We’ll meet again!

De Drie Lelies

Dit jaar komen de vertellers en muzikanten bijeen in De Drie Lelies om jullie te verwennen met muziek en verhalen. Er zijn acht vertellers verspreid over drie kamers. Het thema van die avond is: Samen Sterk.

Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden. De vertellers hebben voor deze avond allemaal nieuwe verhalen uitgekozen. De verhalen worden afgewisseld met muziek.

Na een sessie van verhalen en muziek wordt je uitgenodigd om van kamer te wisselen, zodat je weer nieuwe verhalen kunt beluisteren. 

De Grote Vertelavond is in het cultureel centrum ‘De Drie Lelies’. De Drie Lelies vind je in het winkelcentrum aan de Narvikstraat 1.

De kaartverkoop is aan de zaal en je wordt voor € 5 getrakteerd op spannende, ontroerende- en boeiende verhalen. Bij de aankoop van uw kaartje zal duidelijk worden hoe de wisseling van kamer naar kamer georganiseerd is.

De zaal gaat om 19.00 uur open en de vertellers/ muzikanten starten om 19.30 uur.

Na afloop ontmoeten de vertellers en muzikanten je graag in de foyer om nog even met elkaar na te praten over de verhalen of gewoon een drankje te drinken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant