De technische staf van Zinkwegse Boys. (foto: pr)
De technische staf van Zinkwegse Boys. (foto: pr)

Zinkwegse Boys verlengt contract met trainer Peter van Dam

Algemeen 601 keer gelezen

Oud-Beijerland - Het bestuur van Zinkwegse Boys is verheugd aan te kondigen dat het contract van hoofdtrainer Peter van Dam met een extra jaar is verlengd tot en met seizoen 2025/2026. De clubleiding heeft het volste vertrouwen in Van Dam’s capaciteiten en zijn frisse kijk op het voetbal.
Na een succesvolle samenwerking gedurende de afgelopen seizoenen, waarin Van Dam blijk gaf van zijn tactisch vermogen en leiderschap, was het voor Zinkwegse Boys een logische stap om het contract te verlengen. Onder zijn begeleiding heeft het team zich ontwikkeld en zijn er positieve resultaten behaald, zowel op als naast het veld.

Het bestuur van Zinkwegse Boys, benadrukte het belang van continuïteit en geloof in de visie van de trainer: “Peter van Dam heeft bewezen een uitstekende aanwinst te zijn voor onze club. Zijn verfrissende aanpak en zijn vermogen om spelers te inspireren, passen perfect bij de ambities van Zinkwegse Boys. We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.”
Peter van Dam zelf toonde zich verheugd over de contractverlenging en sprak zijn dankbaarheid uit voor het vertrouwen van de club: “Het is een eer om aan het roer te staan van Zinkwegse Boys. Ik ben vastbesloten om samen met het team te blijven groeien en successen te behalen. Met de steun van het bestuur, de spelers en de overige stafleden, ben ik ervan overtuigd dat we mooie dingen kunnen bereiken.”

Inmiddels is de staf voor komend seizoen rond. Henk Reedijk, Mike Fiere (assistent-trainers), Maarten Poiesz (teammanager), Leo van Hamburg (verzorger), Stefan van Ruiven (keeperstrainer) en Nick Bestebreur (materiaalman/assistent-scheidsrechter) hebben aangegeven zich te blijven inzetten voor het vlaggenschip van de Zinkwegse Boys.

Roberto de Koster en Ype Swart hebben aangeven dat ze na jaren van trouwe inzet een stap naar achter willen zetten.
Met het invullen van de staf kijkt Zinkwegse Boys vol vertrouwen uit naar de toekomst en blijft het streven naar sportieve successen en een inspirerend voetbalklimaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant