(foto: pr SKDHW)
(foto: pr SKDHW)

Shantykoor De Hoeksche Waard op z’n paasbest in Sommelsdijk

Algemeen 638 keer gelezen

Hoeksche Waard - Op zijn paasbest! Pasen valt dit jaar op zondag 31 maart en maandag 1 april. Het is bekend, op dat soort dagen bezoeken de kinderen traditioneel hun ouders. Het lijkt erop dat het dan bij de diverse wooncomplexen veel drukker is. 
Met vader- en moeder-dag is dat meestal ook zo. Er staan dan ineens veel meer auto’s in de woonwijken. Je hoeft heus niet elke week naar je ouders te gaan, maar om het nou te beperken tot dat soort speciale gelegenheden gaat toch een beetje te ver.

Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy had het dit jaar dusdanig geregeld dat de koorleden, musici en Paula het Paasweekend gewoon thuis konden zijn. 
Daarom werd er al op woensdag 27 maart, voorafgaand aan het paasweekend, opgetreden tijdens de paasbrunch van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) In de nieuwsbrief van de van die vereniging stond alles netjes aangekondigd.

Het publiek keek enorm uit naar het optreden in Sommelsdijk en ze werden zeker niet teleurgesteld. De fanclub van het shantykoor is vast en zeker weer gegroeid door het optreden. Want ook op Goeree-Overflakkee waardeerde men de veelzijdigheid van het Shantykoor De Hoeksche Waard enorm. 
Het aantal volgers van het Shantykoor is de laatste jaren enorm gegroeid. Daar kan het koor trots op zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant