Adverteren in de populairste krant van de regio Hoeksche Waard?

Bereik de inwoners van Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas met lokaal adverteren in de meest populaire krant van deze regio. Als je jouw doelstellingen wilt bereiken met gerichte lokale promotie, staan wij klaar om je te helpen!

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met onze media-adviseur Linda Blijenburg: linda@groothellevoetmediacentrum.nl
of telefonisch via T. 06 - 106 676 44.

Ons team is beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de verschillende opties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Adverteren in Hoeksche Waard

Advertentie plaatsen in Het Kompas

Met Het Kompas bereik je een groot publiek in De Hoeksche Waard. Naast onze gedrukte krant bieden wij ook een zeer populaire lokale nieuwswebsite aan, namelijk www.hetkompas.nl. Met een gemiddelde van 74.250 pageviews per maand, bieden wij jouw advertentie of nieuwsitem extra attentiewaarde.

Het Kompas in het kort:

• De krant van Het Kompas heeft een oplage van 40.300 exemplaren.
• Wordt elke woensdag verspreid in De Hoeksche Waard.
• Verschijningsdag: woensdag.
• Daarnaast heeft onze lokale nieuwswebsite, www.hetkompas.nl, een maandelijks bereik van 74.250 pageviews.

Ben je van plan om te adverteren in Het Kompas? 

Zorg er dan voor dat je advertentie uiterlijk dinsdag om 12.00 uur is aangeleverd.
Je kunt de aanleverspecificaties hier vinden op onze website
en je kunt de advertentie sturen naar opdrachten@groothellevoetmediacentrum.nl.

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken bij het Groot Hellevoet Mediacentrum.

We ontvangen je graag op afspraak. Ons kantoor bevindt zich op bedrijvenpark Kickersbloem 2 aan de Christiaan Huygensweg 9 in Hellevoetsluis.
Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en we kijken ernaar uit om je te ontvangen.Kantoor van GrootHellevoet Mediacentrum aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis


Adverteren in De Hoeksche Waard en omgeving

Wil je jouw advertentie onder de aandacht brengen bij een groter publiek? Naast het bovengenoemde verspreidingsgebied kunnen wij ook jouw advertentie plaatsen in andere regio's zoals Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Nieuwenhoorn, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Zwartewaal, Vierpolders, Nissewaard en Goeree-Overflakkee. Zo vergroot je nog meer de kans om gezien te worden door jouw doelgroep.

Het Kompas biedt een groot aantal van diensten aan

Bij Groot Hellevoet Mediacentrum, de uitgever van Het Kompas, gaan we verder dan alleen het uitgeven van kranten. Als lokale verbinder bieden we een complete oplossing voor jouw bedrijf. Naast het ontwerpen van websites en het beheren van jouw social media kanalen, kunnen wij je ook helpen met het ontwikkelen van jouw huisstijl en het promoten van jouw bedrijf. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze mediabrochure en ontdek wat wij allemaal voor jouw onderneming kunnen betekenen.