Lokaal adverteren in de best gelezen krant van De Hoeksche Waard?

Wil jij de inwoners van Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas bereiken middels lokale promotie?
Dan kunnen we zeker bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen!

Met Het Kompas bereik je een groot publiek in De Hoeksche Waard. Ook online hebben wij een zeer groot bereik met onze lokale nieuwswebsite www.hetkompas.nl. Met een gemiddelde van 74.250 pageviews per maand, geven wij extra attentiewaarde aan jouw advertentie of nieuwsitem.

Even in het kort:
• Oplage krant: 40.300 exemplaren
• Verspreidingsgebied: De Hoeksche Waard
• Verschijningsdag: woensdag
• Nieuwssite hetkompas.nl: 74.250 pageviews per maand

Wil je adverteren in Het Kompas?
Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 12.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: opdrachten@groothellevoetmediacentrum.nl.

Wil je een groter bereik met je advertentie? Naast bovenstaand verspreidingsgebied, kunnen wij je item ook onder de aandacht brengen in andere regio’s zoals Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Nieuwenhoorn, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Zwartewaal, Vierpolders, Nissewaard en op Goeree-Overflakkee.

Groot Hellevoet Mediacentrum is onder andere de uitgever van Het Kompas. Wist je dat wij nog veel meer voor jouw onderneming kunnen betekenen? Als lokale verbinder leveren we een totaaloplossing voor het bedrijfsleven; van het maken van websites en het beheren van jouw socialmediakanalen tot het vormgeven van jouw huisstijl en promoten van je onderneming. Lees het in onze mediabrochure.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@groothellevoetmediacentrum.nl of bel naar T. 0181 - 316 979
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).