Cursist Basiscrsus Fotografie
Cursist Basiscrsus Fotografie @HaBo Fotografie

Basiscursus Fotografie

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 12:00

Ontdek de wereld van fotografie

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt de basiscursus fotografie biedt de tools en technieken die je nodig hebt om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt een (nieuwe) camera, maar je hebt geen idee hoe je hem moet instellen om mooie foto’s te maken. Door af te stappen van de automatische stand van jouw camera heb je de regie zelf in handen en maak je na deze cursus het perfecte plaatje!

In deze cursus ontdek je stap voor stap hoe je de perfecte foto kunt maken. Begrippen zoals de belichtingsdriehoek, witbalans en histogram worden je geheel duidelijk zodat je zelf aan de slag gaat om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

In drie boeiende theorie -en praktijklessen worden jij en je mede-cursisten in een stimulerende leeromgeving uitgedaagd om nieuwe vaardigheden en inzichten op te doen. Het Werkboek, behorende bij deze cursus, fungeert als een leidraad voor de voorbereidingen en huiswerkopdrachten van de lesstof. De gunstig gelegen cursuslocatie biedt naast gemak en inspiratie ook alle faciliteiten zoals een ruim leslokaal, voldoende ruimte voor het uitvoeren van de praktijkoefeningen en ‘last but not least’ gratis thee en koffie om jouw leerervaring ook innerlijk te verrijken.

Informatie en aanmelden: https://basiscursus-fotografie.nl 

Locatie