boekenverkoop
boekenverkoop M. Sloot

Boekenverkoop in de Greupkerk

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 14:00

Op zaterdag 20 april van 10.00 – 14.00 uur is er weer een 2e handsboekenverkoop in de Greupkerk aan de Stougjesdijk 208. Kom vooral langs, er is boekenverkoop nieuwe stijl. 

U zult denken wat houdt dat in? Als u al eerder bent geweest bij een van de boekenverkopen, dan heeft u gezien dat de boeken vanuit kratten en later vanuit bananendozen werden verkocht. Het mooie is nu dat ze vanuit boekenkasten gaan verkopen!

Men ontvangt u graag zodat u lekker kunt neuzen in de verschillende kasten. Allerlei genres zijn aanwezig. Zoals (streek)romans, literatuur, waargebeurde verhalen, religieuze boeken, kinderboeken, oorlogsboeken en dit keer ook veel kookboeken.

Wees welkom om de boekenverkoop nieuwe stijl in te luiden!

Locatie