Afbeelding
SanneSACP

Verkoopdag Adullam

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 16:00

Op het terrein van Maasheim in Puttershoek (Groeneweg 10) wordt op 20 april van 10-16 uur een Verkoopdag gehouden. 

Maasheim is een locatie van Stichting Adullam gehandicaptenzorg. Op het terrein bevinden zich een woonvoorziening en een dagactiviteitencentrum, waar bewoners, bezoekers en werknemers dagelijks zoveel mogelijk participeren in de maatschappij. Binnen het dagactiviteitencentrum zijn een bakkerij en winkel gevestigd. 

De verkoopdag bestaat uit een grote verkoping met diverse activiteiten en catering. Er zal een Amerikaanse veiling worden gehouden en er is een themaplein rondom ziekenhuiszorg. Voor de kinderen staat er onder andere en springkussen. 

Kom uw boodschappen halen, wat lekkers eten en neem familie of vrienden een dagje mee. Van harte welkom! Voor meer informatie: volg hen op Sociale Media of kijk op www.maasheim.nl.