Afbeelding
N.v.t.

Actiemarkt voor twee goede doelen

vrijdag 5 april 2024 15:00 tot 20:00

Op vrijdag 5 april wordt er op basisschool De Fontein in Puttershoek een actiemarkt gehouden. Er is van alles te doen en te koop! 

Fruit en een aantal soorten groente, kaas, noten, worst, tassen, bloemen, snoep en bonbons, bakkersartikelen, boeken, Optidee, Little Surprise verpakkingszakjes, De Intrigeur (binnenparfums), glas- en houtgraveren, diverse woonaccessoires  enz. enz. 

Ook zijn er kramen met tweedehands goederen en wordt er tweedehands  kleding verkocht. 

Voor de kinderen is er een springkussen en een kussengevecht. Verder kunnen zij gezellig knutselen, een eigen electrospel maken, een naamslinger of een graspop maken. In het speellokaal kunnen ze meedoen aan enveloppetrekken, raden uit hoeveel bouwstenen het Lego-bouwwerk bestaat, inschrijven voor de pop en/of afstandbestuurbare auto. Maar ook aan de kleinsten is gedacht: een masker kleuren, chipsketting rijgen, het is er allemaal. 

De opbrengst van de actiemarkt is voor het Shaare Zedekziekenhuis in Jeruzalem en de organisatie Ecce Homo. Ecce Homo werkt alleen met vrijwilligers en zet zich in voor de allerarmsten in Roemenië. Zij ondersteunen activiteiten zoals sociale hulpverlening, voedselvoorziening en onderwijs. 

We hebben ook aan de inwendige mens gedacht, er is voor ieder wel iets te koop, denk aan een kop koffie/thee/fris met iets lekkers en voor het avondeten een lekkere kom soep, patat met een snack, saté, broodjes gezond en ook de ijskar van de Gebo ontbreekt niet. 

Om 17.30 uur wordt er een veiling gehouden waar u kunt bieden op mooie producten en diensten. 

Wij nodigen u van harte uit om de markt te bezoeken en hopen u op 5 april te ontmoeten!

Het actiecomité van De Fontein