Loopgraaf
Loopgraaf Pixabay rechtenvrij

Documentaire over reincarnatie

vrijdag 5 april 2024 20:00 tot 22:30

In de serie thema-avonden is op de eerstvolgende avond vrijdag 5 april,  gekozen voor het thema “Reincarnatie.  De documentaire die we laten zien, vertelt het indrukwekkende verhaal van drie mannen, die zich iedere dag bewust zijn van hun vorige leven, dat zich afspeelde tijdens de ëerste wereldoorlog. Hun angsten, hun trauma’s, hun verwerking hebben een dusdanig grote impact op hun huidige leven, dat het veel moeite kost “normaal” te functioneren. Eén van deze drie mannen vertelt ons vanavond persoonlijk, aan de hand van de documentaire, zijn verhaal.

Na de documentaire (duur ca 70 minuten) is er een korte pauze; hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.De avond begint om 20.00 uur en eindigt om ca 22.30 uur. Toegang € 25,00

Aanmelden graag via e-mail info@spiritualbalance.nl of via tel/whatsapp op 06-53518321

(Het begrip reincarnatie geeft aan, dat dát deel van onszelf wat niet zichtbaar of stoffelijk is, na de fysieke dood weer terugkeert in een ander lichaam: leven na leven na leven......met als doel “jezelf” te worden, je pure eigen “zelf” door alle lessen die je gedurende al je levens leert compleet eigen te maken)

Locatie