Afbeelding
Privé

Hoeksche Duiven met ‘Met de Franse slag’ in Mookhoek

zaterdag 6 april 2024 20:00 tot 23:00

Musicalgezelschap De Hoeksche Duiven trekt komende maand de Hoeksche Waard in met de nieuwe productie ‘Met de Franse slag’. De ‘Duiven’ doen daarbij twee plaatsen en locaties aan: op 5 en 6 april staat het gezelschap in het Verenigingsgebouw in Mookhoek en op 19 en 20 april staan optredens gepland in De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland.

Met de musical ‘Met de Franse slag’, geschreven door Nelleke den Boer-Strien, brengen De Hoeksche Duiven dit jaar een vakantiegevoel-musical met een vleugje ‘amour’. Het stuk speelt zich af op de mini-camping Domaine de Côte van het echtpaar Loes en Theo van Koten, dat naar Frankrijk is vertrokken om daar de droom van een eigen vakantieverblijf waar te maken. Het geluk lacht het koppel echter bepaald niet toe: de gebreken stapelen zich op, de boekingen vallen tegen en dan dreigt er ook nog een keurmeester langs te komen. Samen met het bonte gezelschap gasten, met goede vriendin An als steun en toeverlaat, proberen Loes en Theo er het beste van te maken. Maar die plannen worden flink op de proef gesteld als een oude bekende zich meldt. En wat is er toch aan de hand in die ruïne verderop het domein van de Van Kotens? De regie is in handen van Rebecca Filee, zangcoach van de Hoeksche Duiven is Marian Meeusen. Kaarten voor de vier voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website: www.hoekscheduiven.nl.