Pop- en Rockcoverband Bat Influenzz
Pop- en Rockcoverband Bat Influenzz Bat Influenzz

Pop-Rockcoverband Bat Influenzz in Sportcafe Duyf Maasdam

zaterdag 6 april 2024 21:00 tot zondag 7 april 0:30

Zaterdagavond 6 april wordt het weer muzikaal genieten in Sportcafe Duyf, Fazant 3 Maasdam, want dan speelt op uitnodiging van Stichting Stan Maas & PR Events, Pop- & Rockcoverband Bat Influenzz. 

Bat Influenzz speelt bekende hits en wat minder bekende pareltjes uit de pop- en rockgeschiedenis van binnen- en buitenland. De band staat garant voor een intens en swingende optreden. De leadzangeressen Dinie en Linda zingen al twee decennia samen en dat is te horen ook! De samenzang is prachtig, maar ook solo staan de dames hun mannetje. Ze staan al decennia lang op het podium en hebben nog steeds een hoop lol. Dat staat voorop. 

Bat Influenzz bestaat uit Dinie Dirks: lead vocals, Linda Pejic: lead vocals, Ed Willems: keyboards, Hans van Schaik: gitaar, backing vocals, Hans Verhorst: bas, Inge Korbijn: drums: backing vocals, Leon Stam: gitaar, backing vocals. Stuk voor stuk ervaren muzikanten. Zij staan garant voor veel speelplezier en weten dat over te brengen op een breed publiek. Belooft dus weer gezellig te worden in sportcafé Duyf. Bat Influenzz begint met spelen omstreeks 21:00 uur en de entree = gratis mogelijk gemaakt door de uitbaters van sportcafe Duyf.

Locatie