Altijd enthousiasme langs de route en in de trucks. (archieffoto: Conno Bochoven)
Altijd enthousiasme langs de route en in de trucks. (archieffoto: Conno Bochoven)

Stichting Hoeksche Waardse Truckers zoekt vrijwilligers

Algemeen 1.916 keer gelezen

Hoeksche Waard - De Truckersrit op Koningsdag door de Hoeksche Waard is een begrip. Vanwege corona kon het de afgelopen jaren niet en nu dat weer wel mogelijk is kampt de organisatie en het bestuur  met een ander probleem; gebrek aan vrijwilligers. 

Het bestuur van de stichting Hoeksche Waardse Truckers krijgt veel vragen van mensen of het dit jaar doorgaat. Op hun Facebookpagina schrijft het bestuur: ‘Op dit moment is er nog geen zekerheid qua vergunning en kunnen wij dus helaas de inschrijving nog niet openen, ook hebben wij te weinig bestuursleden/vrijwilligers om de rit te kunnen organiseren. Achter de schermen zijn wij druk bezig om alle mogelijke opties te bekijken om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.’ 

Er word veel gevraagd naar welke mensen er nodig zijn. Voor de dag zelf, Koningsdag donderdag 27 april, is behoefte aan vrijwilligers die achter de koffie/thee tafel willen staan, mensen die andere de weg wijzen, opbouwen en afbouwen bij Transportbedrijf v/d Mark, verkeersregelaars. Maar ook de dagen voor de rit, denk aan tasjes inpakken, enveloppen vullen voor iedereen die ingeschreven heeft etc. 

Bestuursleden

Ook is het zo dat na de aankomende rit een aantal bestuursleden stopt met hun functies, en dus is men ook hard op zoek naar nieuwe bestuursleden! Ben je enthousiast en heb je zin om iemand een onvergetelijke dag te bezorgen? 

Stuur dan een mailtje naar: info@hoekschewaardsetruckers.nl of stuur een privebericht via de facebookpagina Stichting Hoeksche Waardse Truckers. Vermeld daarin een emailadres en een telefoonnummer. Het verzoek is om niet huidige bestuursleden persoonlijk te contacten, dan gaat misschien alles door elkaar heen lopen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant