Afbeelding

Heren volleybal Apollo pakken volle winst

Algemeen 667 keer gelezen

Numansdorp - Afgelopen zaterdag 28/1 reisden de heren van Apollo af naar Volley Meerkerk.

De selectie bestond uit zeven spelers en coach. De tegenstanders Volley Meerkerk bestond maar liefst uit twaalf man en een coach.

In de eerste set moest Apollo in het begin zoeken naar de juiste flow, de insteek van de wedstrijd was weer veel plezier en heel veel passie!

De thuisploeg bleef telkens een paar punten voorsprong houden. Langzaam kwamen de Numansdorpers terug in hun eigen spel.

Op 21-19 was er nog een time out aan de kant van Apollo en werd het team nog extra op scherp gezet. Apollo kon de rally’s overnemen en won de set met 23-25.

De tweede set was hetzelfde beeld, eerst een achterstand en daarna kwamen ze weer op stoom en wonnen ook deze set met 21-25.

Het ging steeds beter draaien bij Apollo. Veel passie, strijd en plezier bracht Apollo ook de derde set, 20-25.

De mannen waren nu echt gebrand om de volle winst te pakken. Zo begonnen ze de vierde set vol overtuiging en gaven de Meerkerkers geen kans. De heren kwamen snel op een grote voorsprong.

De vierde en laatste ging met 11-25 naar Apollo met een mooi punt van Quincent Maliepaard en zo werd de eindstand 0-4. Hiermee konden ze vijf punten bijschrijven en stegen ze naar de zesde plek. Het was ook de eerste vier nul zege dit seizoen!

Vrijdag 3/2 spelen de heren thuis om 20.00 uur tegen Sliedrecht Sport in de Sporthal Cromstrijen in Numansdorp.