Afbeelding
KoopLokaal

Optidee staat voor slaapcomfort, hygiëne en duurzaamheid!

Algemeen 1.341 keer gelezen

Bij Optidee vindt u exclusieve producten, zoals ultracomfortabel beddengoed en producten voor huishoudelijk gebruik, allemaal gemaakt van een doorontwikkelde microvezel genaamd de Opti-vezel. Deze producten zijn niet te koop in een winkel, maar alleen verkrijgbaar via persoonlijke demonstraties aan huis of via de adviseur.

Karin Mallegrom uit Nieuw-Beijerland en Miranda de Fonkert uit Numansdorp werken als adviseur voor Optidee. Karin doet dit zelfs al 12 jaar. ‘Ik kwam er toen mee in aanraking door de aanschaf van de schoonmaakdoekjes, de clean-duo-set’, vertelt Karin. ‘Hiermee kun je dus streeploos je ramen schoonmaken door middel van één natte en één droge doek. Optidee is een Duits product en dus heel erg goed. Ik was gelijk zo enthousiast over de producten, dat mij werd gevraagd of ik ook als adviseur wilde gaan werken. 

Eerst leek het me helemaal niks, maar door alle enthousiaste reacties en de geweldige producten - met name het beddengoed, want dat is echt fantastisch - ben ik er toch voor gegaan en mijn eigen bedrijf begonnen. Het bedrijf Optidee zelf gaf me ook een heel goed gevoel en je kunt ook zonder enige investering starten. Je krijgt van hen namelijk een complete starterspakket en je wordt ook heel erg goed geholpen. Inmiddels leid ik nu zelf ook mensen op.’

Miranda is in december pas begonnen als adviseur, maar kent de producten al wel 16 jaar en is, zoals ze zelf zegt, ook lyrisch over de producten: ‘We hebben altijd een autobedrijf gehad, maar dat is vier jaar geleden verkocht. Al een tijdje was ik dus op zoek naar een baan, maar overal had je computer ervaring voor nodig en dat had ik niet echt. 

In oktober zag ik in de folder van Optidee het zwarte beddengoed en dat wilde ik graag hebben. Dus Karin gebeld voor een gezellig avondje. Zij bood aan me te helpen om ook adviseur te worden en daar heb ik geen spijt van, want het loopt hartstikke goed. Het is ook niet moeilijk om er zo enthousiast over te zijn, want als je er eenmaal mee besmet bent, wil je echt niets anders meer!’

De OPTIVEZEL® 

Alle producten van Optidee zijn gemaakt van een speciale vezel, namelijk de OPTIVEZEL®. Dit is een gesloten vezel, waardoor het vele bijzondere eigenschappen heeft. Zo neemt het beddengoed erg goed vocht op en is het dus heel geschikt voor mensen die ‘s nachts veel transpireren. Ook is het anti-allergisch. Daarbij is het warm in de winter, maar juist koel in de zomer en staat het garant voor een veel betere nachtrust. Bovendien gaat het ook vele jaren mee, zelfs als je er iedere dag onder slaapt. Verder is het vormvast, kleurvast en voorzien van een grote instopstrook van 50 centimeter en kun je het wassen met een kort programma op slechts 30 graden met heel weinig wasmiddel. ‘Dat maakt het product dus niet duur, maar duurzaam’, benadrukt Karin. ‘En ook een voordeel is dat honden- en kattenharen niet in de producten gaan zitten omdat het een gesloten vezel is. Je kunt de haren er dan ook heel makkelijk afslaan.’

Gastvrouw worden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de dekbedovertrekken en hoeslakens, vierseizoenendekbed, hoofdkussens, softtoppers, badtextiel of de schoonmaakproducten van Optidee? Boek dan een demonstratie bij u thuis. Dit kan al 1 op 1 bij u thuis in de huiskamer of juist gezellig met een klein groepje. Als gastvrouw ontvang je een waardebon van 20 euro en nog eens 10% over de verkoop. Voor iedere gemaakte vervolgafspraak krijg je ook nog een waardebon van 20 euro. ‘Het is dus ook een mooi spaarsysteem en je hoeft dus geen dikke portemonnee te hebben om dit te organiseren. Optidee is daarmee voor iedereen bereikbaar!’, besluit Karin.

Ook adviseur bij Optidee worden?

Interesse om ook als adviseur van de producten van Optidee aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Karin of Miranda. Het enige wat je moet hebben is een rijbewijs en een auto en je moet je in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je kunt starten zonder investering, want je krijgt een starterspakket van Optidee. Optidee biedt tevens een groot vangnet, je wordt dus overal mee geholpen. Ook krijg je via hen een eigen website.

Karin Mallegrom: tel: 06 – 38 12 41 93

Website: www.karinmallegrom.nl

Miranda de Fonkert: tel: 06-12 93 68 52

Website: www.mirandadefonkert.nl

Uit de krant