Er is een flinke verbouwing gaande bij Rouwcentrum Moree. (foto: pr)
Er is een flinke verbouwing gaande bij Rouwcentrum Moree. (foto: pr)

Rouwcentrum Moree krijgt nieuwe uitstraling en zoekt nieuwe naam

Algemeen 2.807 keer gelezen

Oud-Beijerland - Het rouwcentrum van uitvaartverzorging Moree wordt de komende tijd flink onder handen genomen. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 20 in Oud-Beijerland, zal een renovatie ondergaan. Een tipje van de sluier: het wordt ruimer, lichter en moderner.

Naar verwachting zal de verbouwing medio juni worden afgerond. In de tussentijd is Moree gewoon 24/7 bereikbaar, de verbouwing heeft dus géén invloed op de dienstverlening. Het pand op nummer 22, waarin het kantoor, de spreekkamer en de familiekamers gevestigd zijn, is gewoon geopend.

Wellicht kent u het rouwcentrum nog van vroeger toen het als kleuterschool functioneerde óf bent u er geweest voor het bijwonen van een afscheidsdienst. Iedere inwoner van de Hoeksche Waard zou er wel een herinnering aan kunnen hebben.

‘Sinds 1986 heet dit pand gewoon ‘het Rouwcentrum’. We betrekken iedereen graag bij het bedenken van een naam voor dit authentieke pand,’ aldus Ditje Moree.

Dus heeft u of heb jij een mooie, passende en originele naam voor het rouwcentrum in gedachten? 

Laat het dan weten via: ditje@uitvaartverzorgingmoree.nl  
Wie weet komt die nieuwe naam op de gevel te staan.

Wilt u, wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze verbouwing? Volg dan uitvaartverzorging Moree op Instagram en Facebook: @uitvaartverzorging_moree

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant