Afbeelding
MaasMuziek pr

MaasMuziek meets

zaterdag 11 maart 2023 19:45 tot 22:30

Zaterdag 11 maart a.s. organiseert MaasMuziek een nieuwe muzikale ontmoeting tijdens hun concertreeks MaasMuziek meets. Het harmonieorkest van Het Geklank des Konings o.l.v. Niels Verbeek uit Zwijndrecht zal de Oude Maas oversteken voor een gezamenlijk concert met het harmonieorkest van MaasMuziek o.l.v. Henk Zwijgers uit Puttershoek. Op het programma staat een variatie van mooie concert werken.

Het is niet de eerste uitwisseling van deze 2 mooie orkesten, gescheiden door de Oude Maas. Het is alweer 25 jaar geleden dat er een gezamenlijk concert is geweest, dit concert is dus een nieuwe ontmoeting die veel te lang op zich heeft laten wachten.

MaasMuziek meets  zal op 11 maart a.s. plaatsvinden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 in Puttershoek. Het concert begint om 19.45 uur, de entree bedraagt Eur 7,50.

Locatie