Brocante Markt Klein Frankrijk
Brocante Markt Klein Frankrijk Rianne van der Linden

Zaterdag 20 Mei - Brocante Markt Klein Frankrijk

zaterdag 20 mei 2023 9:00 tot 17:00

Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 11e keer een brocante markt georganiseerd. Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer! SCHRIJF 20 MEI IN JE AGENDA! Voor meer informatie: https://www.brocantemarktkleinfrankrijk.nl/.

De entree bedraagt 5,00 inclusief parkeren 

Kinderen tot 10 jaar gratis 

De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur 

Locatie: 

Recreatieoord Binnenmaas 

Vrouwehuisjesweg 1 

3271 LX Mijnsheerenland 

Locatie