Afbeelding

Een dagje zeilen met Mingle the Single

Algemeen 520 keer gelezen

Numansdorp - Altijd al een keer willen zeilen op een groot, uniek zeilschip? Dan is dit is je kans! Op zaterdag 21 augustus neemt Mingle the Single haar vrijgezellen van 55+ mee op de bijna 30 meter lange Numansdorpse klipper ‘Hoop op Zegen’.

Vanuit de haven in Numansdorp vaar je vrijwel direct het Hollands Diep op, het voorportaal van Zeeland. En het Haringvliet, met zijn natuurgebieden zoals het eiland Tiengemeten. Het is een feest daar te varen! De Hoop op Zegen is één van de weinige grote zeilschepen die met grote regelmaat op de rivier te vinden is. De windrichting, het getijde en de overige grote scheepvaart maken het een spannende tocht!

Deze activiteit voor alleenstaanden van 55 jaar en ouder, is dé manier om nieuwe mensen actief te leren kennen, op een natuurlijke en relaxte wijze. Je kunt met elkaar aan de slag op het schip (wat overigens niet verplicht is) en er is voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid. Uiteraard wordt er ook voor een gevulde maag gezorgd. 

‘De Hoop op Zegen’ is een nieuw gebouwd schip en in de vaart gekomen in 2002, dus voorzien van alle moderne comfort, maar gestoken in een traditioneel jasje. De eigenaren en fanatieke zeilers Hans en Nel zijn alweer 35 jaar actief in de zeilende passagiersvaart. 

Met ‘De Hoop op Zegen’ zeilen zij nog steeds alsof iedere dag een wedstrijddag is en zullen samen met de organisatie van Mingle the Single zorgen voor een onvergetelijke dag op het water!

Afgelopen 10 juli zijn de singles succesvol suppend en kanovarend het water op geweest, op 21 augustus is het dus tijd voor het grove geschut! Er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar voor de heren. De dames hebben zich al in grote getalen aangemeld. 

Wanneer en aanmelden

Deze zeiltocht voor vrijgezelle 55+ers is op zaterdag 21 augustus van 10:00 tot 17:00 uur en start en eindigt in de Numansdorpse haven.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl 

Mingle the Single heeft nog meer activiteiten op stapel staan, zoals op 4 september: dan betreden de singles ‘the Green’ van de Strijense Golfclub voor een Golf Clinic. Een stadswandeling door Dordrecht en een strandactiviteit zijn tevens in ontwikkeling.

N.B. Na een activiteit kunnen deelnemers van Mingle the Single via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant