Familie Verblaauw. “We kozen voor glasvezel met het oog op de toekomst.”
Familie Verblaauw. “We kozen voor glasvezel met het oog op de toekomst.”

Eerste glasvezelklant Kliksafe aangesloten in Hoeksche Waard

Algemeen 1.372 keer gelezen

Hoeksche Waard - Kliksafe heeft zijn eerste glasvezelklant op het netwerk van E-Fiber in Hoeksche Waard aangesloten. Familie Verblaauw is de gelukkige. Bert Jan Peters: “De rest van Hoeksche Waard volgt, en daarna heel Nederland.”

De rest van Nederland volgt

Kliksafe, aanbieder van veilig internet, levert vanaf heden zijn diensten op nieuwe glasvezelnetwerken. Hiervoor is de samenwerking met Services2XS B.V. (S2XS) gestart. De Hoeksche Waard, Ridderkerk en Friesland zijn de eerste plaatsen, waar dankzij de nieuwe samenwerking met S2XS, nu ook glasvezel van Kliksafe mogelijk is.

Bert Jan Peters, directeur: “Onze ambitie is op elk glasvezelnetwerk Kliksafe veilig internet te bieden. We leveren al jaren via het netwerk van KPN en Delta Fiber Netwerk (DFN). Daarnaast zijn er veel kleine glasvezelinitiatieven. Daar kunnen we nu, door deze samenwerking, ook leveren. Naast KPN en DFN -bekend van glasvezel buitenaf-, zijn er diverse lokale initiatieven waar glasvezel aangelegd wordt. E-Fiber in de Hoeksche Waard en T-Mobile in Ridderkerk bijvoorbeeld. Dat zijn kleinere gebieden; daar was het niet rendabel voor Kliksafe om zelf een koppeling te leggen en glasvezel te leveren. Door de samenwerking met S2XS kunnen we nu ook dáár glasvezel leveren. Gaat bij u de schop in de grond? Check dus altijd Kliksafe; heel vaak kunnen we leveren! We zijn blij dat we nu nog meer mensen van veilig internet kunnen voorzien.”

Over S2XS

S2XS is een jong bedrijf dat als doel heeft om met name de kleinere glasvezelnetwerken te ontsluiten voor verschillende partijen, zoals Kliksafe. Regionale glasvezelinitiatieven zijn voor veel internetaanbieders niet rendabel om aan te sluiten, omdat het minimale aantal klanten nooit wordt bereikt. Via S2XS wordt het toch rendabel. Daardoor kunnen klanten die in zo’n gebied wonen, toch gebruik maken van diensten van hun favoriete provider.

Vraag naar bandbreedte neemt toe

De traditionele DSL-verbinding gaat er langzaam maar zeker uit, en overal in Nederland wordt glasvezel aangelegd. De vraag naar bandbreedte neemt toe, door het toenemende gebruik van vooral gaming, social media en streaming. Hogere internetsnelheid is hierdoor steeds belangrijker voor vooral gezinnen met opgroeiende kinderen. Die hebben behoefte aan een snelle en veilige internetverbinding. En daarvoor kan jong en oud bij Kliksafe terecht.

www.kliksafe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant