Afbeelding

Fancy fair en rommelmarkt voor jong en oud in Heinenoord

Algemeen 1.381 keer gelezen

Heinenoord - Op zaterdag 24 juni vindt er van 8.30 tot 14.00 uur een fancy fair met rommelmarkt plaats rond de Hervormde kerk in Heinenoord. 
Dit jaarlijks terugkerende evenement is voor Heinenoord een plek van ontmoeting, gezelligheid en biedt financiële steun voor het onderhoud van de monumentale dorpskerk. Die steun is hard nodig, want dit jaar wordt er een groot bedrag uitgegeven voor onder meer voeg- en metselwerk aan de buitenzijde van de kerk en stucwerk aan de binnenzijde.

Ook dit jaar zullen er weer tal van kramen opgesteld staan waarin mooie spullen worden aangeboden, zoals kleding, boeken, elektra, luxe artikelen, bloemen, lp’s en spullen voor huis, tuin en keuken. 

Voor meubels en vele andere artikelen kunt u terecht in onze kringloopwinkel De Melkbus, die vlakbij de kerk is gelegen. Op de markt kunt u en jij In onze foodcorner genieten van een broodje hamburger, pannenkoeken, ijs en warme en koude dranken met wat lekkers. Meer dan voorheen zijn er attracties voor de kinderen. 
Zoals altijd kunt u kinderboeken en speelgoed kopen, maar ditmaal ook suikerspin en popcorn. Verder is er een springkussen. Jong en oud worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en wat te kopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant