Het winkelteam van Albert Heijn Oud-Beijerland kijkt uit naar de opening van hun vernieuwde winkel. (foto: pr)
Het winkelteam van Albert Heijn Oud-Beijerland kijkt uit naar de opening van hun vernieuwde winkel. (foto: pr)

Albert Heijn Oud-Beijerland is straks weer als nieuw

Algemeen 3.296 keer gelezen

Oud-Beijerland - De Oud-Beijerlandse vestiging van Albert Heijn gaat flink op de schop. De winkel wordt gedurende twee weken opnieuw ingericht en waar nodig gemoderniseerd.  “Klanten zullen niet straks weten wat ze zien”, zegt supermarktmanager Collin Korporaal.

Albert Heijn in het winkelcentrum Beijerse Hof sluit zaterdag 9 maart om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens flink verbouwd. 
Op zaterdag 23 maart gaat men om 11:00 uur weer open. “Het wordt een gezellig feest. Een dj zorgt voor goede muziek, een barista voor lekkere koffie en met de hamster mag je op de foto”, zegt supermarktmanager Collin Korporaal. “Ook krijgen de eerste 600 klanten iets lekkers om de opening te vieren.”
De wensen van de klanten zijn meegenomen in de verbouwingsplannen.
Zo was er behoefte aan een uitbreiding van het assortiment. Dankzij een slimme herinrichting gaat dat lukken.

Groter aanbod, brede(re) paden
De winkel krijgt over de hele linie een groter aanbod, maar ook lekker brede paden en overzichtelijke afdelingen. Collin Korporaal: “Klanten zullen niet weten wat ze zien. Als je straks binnenkomt, dan word je meteen verrast door het grote versplein met heel veel groente en fruit.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals aan de Weth. van der Veldenweg 8 in Numansdorp en aan de Gravin Sabinastraat 52 in Zuid-Beijerland.
Albert Heijn vestigde zich al op 30 december 1937 in Oud-Beijerland. De eerste winkel zat aan de West-Voorstraat. Begin jaren ’70 van de vorige eeuw volgde een verhuizing naar winkelcentrum Beijerse Hof. “Daar zitten we dus al ruim vijftig jaar!”

De opening van de vernieuwde winkel wordt op zaterdag 23 maart officieel verricht door drie medewerkers. Zij hebben bij elkaar maar liefst 120 jaar Albert Heijn-ervaring. “Kom langs, iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn”, aldus de supermarktmanager.    

De eerste winkel van Albert Heijn in Oud-Beijerland, aan de West-Voorstraat. Foto – Stichting Albert Heijn Erfgoed.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant