Afbeelding
KoopLokaal

Kwaliteit in banden en service bij Bandenservice Numansdorp

Algemeen 481 keer gelezen

Numansdorp - Bij Bandenservice Numansdorp draait het om leveren van kwaliteit. De eigenaar Peter Kuipers vertelt: “Wij leveren banden en velgen van uitstekende kwaliteit en proberen ook kwaliteit te leveren in de service. Bij ons krijg je advies op maat.”

Peter en zijn team zijn actief op het industrieterrein in Numansdorp. Afgelopen Januari heeft Peter het bedrijf overgenomen, eerst was hij werkzaam in Strijen. Daar had Peter een bandenservicebedrijf en was hij groothandelaar in banden. Toen zich de kans aandeed om in Numansdorp een bandenservice over te nemen, twijfelde Peter niet en is hij de uitdaging aangegaan.

Samen met nog drie monteurs levert Peter allerlei diensten. Het is mogelijk om banden of velgen te bestellen. Peter: “Dit kan zeg maar in het formaat bolderwagen tot het formaat vrachtwagen.” Naast deze producten zijn er ook schokdempers en legeringen te verkrijgen bij Bandenservice Numansdorp. Als laatste komen er de laatste tijd steeds meer sensoren voor banden op de markt, die zijn bij het bandenservicebedrijf ook te verkrijgen.

Bandenservice Numansdorp heeft daarnaast een pechservice. Peter vertelt: “Dat is veelal in de regio, voor klanten of klanten van bevriende bedrijven.” Daarbij kan het gaan om een klapband of een lekke band, want het mankement ook is: de pechdienst van Bandenservice Numansdorp probeert zo snel mogelijk ter plaatse te zijn.

Qua diensten levert het bedrijf onder meer de mogelijkheid om de auto te laten uitlijnen, zodat de wielen worden bijgesteld tot deze weer loodrecht op de grond en evenwijdig aan elkaar staan. Ook is het mogelijk om door de professionele en bekwame monteurs van Bandenservice Numansdorp geholpen te worden op het gebied van monteren. Zij monteren alles voor u op het gebied van banden en velgen. Dus mocht er een probleem zijn, kunt u hier altijd terecht.

Wanneer is het noodzakelijk dat de auto uitgelijnd moet worden? Dit kan zijn bij slijtage aan de binnen- of buitenzijde van de band. Maar ook als de auto moeilijk stuurt of naar één kant trekt, kan het noodzakelijk zijn om de banden te laten uitlijnen. Het advies van Bandenservice Numansdorp is dan ook dat u op tijd problemen signaleert met u banden en dat u eens per jaar de auto laat uitlijnen om de meeste problemen te voorkomen. 

Het kan nodig zijn om de banden te laten balanceren. Het komt steeds vaker voor dat auto’s met een snelheid tussen de 100 en 120 km/h te maken krijgen met trillingen. Bandenservice Numansdorp heeft hiervoor specialistische apparatuur om dit probleem te verhelpen.

Het team van Peter is niet groot, maar wel flexibel. Dit zorgt ervoor dat u altijd wel terecht kunt voor een kapotte band. Daarnaast probeert Bandenservice Numansdorp u te voorzien van een advies op maat, waarbij rekening gehouden wordt met het budget van de klant.

Dat betekent dat als u een band besteld bij Bandenservice Numansdorp, u een band krijgt die helemaal bij u past. Denk hierbij aan de kennis van het bandencentrum op het gebied van uiteenlopende soorten van banden, maar ook de kwaliteiten, kenmerken en toepassingen van de banden. Dit wordt allemaal meegenomen in het advies zodat u echt een advies krijgt waarbij u met banden rijdt die naadloos passen bij de auto.

De kracht bij Bandenservice Numansdorp ligt in probleemoplossend denken, geeft Peter aan. “Wij leveren goede kwaliteitsproducten en dat in combinatie met hardwerkende goed opgeleide monteurs.” Ook hebben wij uitmuntende, goed onderhouden apparatuur, waardoor we kwalitatief goed en ook efficiënt werk leveren, geeft Peter aan. “Met deze apparatuur weten we het maximale uit de auto te halen, zodat de klant echt geholpen is.”

Bandenservice Numansdorp levert een grote hoeveelheid A-merken zoals Goodyear/ Dunlop, Continental en Michelin. “Dat zijn echt de premium A-merken.” Een band kan kapot gaan door slijtage of geluid, een kwaliteitsband gaat gewoon langer mee, geeft Peter aan. Ook kunt u terecht voor huismerken, die uit voorraad leverbaar zijn. Daarbij krijg je bij Bandenservice Numansdorp echt een advies voor uzelf persoonlijk, waarbij op zoek wordt gegaan naar een passende oplossing.

Zowel met een personenauto als met een lichte bedrijfswagen of vrachtwagen kunt u terecht bij Bandenservice Numansdorp. Ook kunt u zelfs met een kapot wiel aan een grasmaaier of steekwagen terecht, Door hun ruime assortiment aan banden en velgen, hebben zij altijd de juiste oplossing voor de klant.

Wat drijft Peter en zijn team in hun werk? “Wij willen dat de klant uiteindelijk tevreden vertrekt, dat het probleem of de vraag waarmee de klant kwam verholpen is en dat wij de klant hebben voorzien van advies op maat, goede banden of velgen zodat de banden en/of de velgen weer een lange tijd mee kunnen.”

Bandenservice Numansdorp is echt een bandengarage voor de regio, voor de Hoeksche Waard. Peter vertelt dat hij een grote groep loyale klanten heeft en dat dat komt doordat Bandenservice Numansdorp uitstekende kwaliteit levert voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het is mogelijk om nieuwe of gebruikte banden te bestellen via de webshop van bandenservice Numansdorp. Deze webshop is te vinden via www.bandenshopnumansdorp.nl. Zes dagen in de week staat het team van Bandenservice Numansdorp voor u klaar om uw vragen en/of problemen omtrent banden en velgen voor u te beantwoorden en/of op te lossen.

Bandenservice Numansdorp

Edisonstraat 9
3281 NC Numansdorp

Tel. 0186 - 652 500

peter@bandenservicenumansdorp.nl

www.bandenservicenumansdorp.nl

Peter Kuipers 31 6 36192132

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant