Afbeelding
KoopLokaal

Bosman & Kalis: topkwaliteit autoschadeherstel

Algemeen 717 keer gelezen

Met meer dan twintig medewerkers werkt schadeherstel Bosman & Kalis in Strijen en Middelharnis iedere dag aan het repareren en herstellen van autoschades. Bij dit echte familiebedrijf is uw auto en bedrijfswagen in goede handen. Men staat er garant voor topkwaliteit en zij herstellen schade alsof het er nooit geweest is.

Inmiddels werkt men alweer bijna 16 jaar vanuit het vertrouwde pand aan de Handelstraat. Arie Bosman geeft een toelichting op hoe men werkt bij het bedrijf: ‘Wij zijn aangesloten bij bijna alle bekende verzekeraars in ons land, zoals Achmea, Schade-Garant en daarnaast ook bij Focwa, AAS, AAS Dagherstel en Duurzaam repareren. Onze medewerkers krijgen elk jaar bijscholing en men is er bij ons van verzekerd dat de fabrieksgaranties behouden blijven. Men kan bij ons terecht met personen- en tevens bedrijfswagens tot aan 3500 kg, dus ook bestelbussen. Wij werken niet aan vrachtwagens. In principe doen wij alle schade aan de carrosserie en technische schade.’

Dagherstel

Men kan in Strijen ook terecht voor ruitschade, waarbij men probeert de reparatietijd zo kort mogelijk te houden. Ook kan men kosteloos een autoruit laten controleren bij Bosman & Kalis. Echte spoed voor het repareren van uw schade? Dan kan men gebruik maken van dagherstel service. Met deze dienst repareert men schade binnen een dag zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt. Dit omvat allerlei soorten schade, zoals het herstellen van lakschade, uitdeuken en het repareren van steenslag. Na een korte inspectie kan men de schade aan uw voertuig vaststellen en gaat men aan de slag met repareren. Bij alle reparaties bent u verzekerd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Bosman & Kalis schadeherstel

Handelstraat 20, Strijen

info@bosmanenkalis.nl

Tel. 078 674 12 00

https://bosmanschadeherstel.nl/

Ook is men actief op o.a. facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant