Leon Melissant (links) en Jeroen van den Berg.
Leon Melissant (links) en Jeroen van den Berg.
KoopLokaal

Crea-Fleur Groenwereld, voor verse bloemen en mooie sfeerartikelen

Algemeen 1.019 keer gelezen

Een bloemenwinkel op een industrieterrein kom je niet vaak tegen. Toch is aan de Nijverheidsweg 33 te Heinenoord, zijstraat van de Boonsweg, een splinternieuwe bloemenwinkel geopend: Crea-Fleur Groenwereld. 

Leon Melissant en Jeroen van den Berg zijn beide eigenaar. Jeroen legt uit, hoe het idee voor de winkel ontstaan is: 

“Leon had hier al een bloembinderij, waar hij vooral rouwstukken maakte.

Ik heb een evenementenbureau, JB Productions, en ik werk ook vanuit dit pand. In de coronaperiode kwamen we op het idee om onze krachten te bundelen en samen een bloemenwinkel te beginnen.”

In eerste instantie hadden ze een pop-up store met een tijdelijke vergunning. Het beviel zo goed, dat er een permanente vergunning werd aangevraagd en die werd verleend. 

Jeroen vertelt: “Leon is het gezicht van Crea-Fleur, hij is de vakman en het aanspreekpunt in de winkel. ”

Behalve de verse bloemen en planten zijn er veel sfeerartikelen te koop. Crea-Fleur is dealer van Yankee Candle (geurkaarsen), Fidrio (vazen en potten), Millefiore (huisparfum) en Woodwick (geurkaarsen).

Ben je op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders, dan slaag je hier zeker! Een mooie kamerplant met een sierpot erbij, of een gemengd boeket met een bijzondere vaas.

Vanaf eind november is het weer tijd voor kerstbomen. En er is een mooie kerstafdeling ingericht met allerlei decoratiemateriaal.

De winkel is aangesloten bij het Piggy spaarsysteem. Je kunt sparen voor een cadeaubon, een plant of boeket. De openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Iedereen is welkom!

“Vanaf eind november hebben we weer kerstbomen en leuke kerstdecoraties”.

Crea-Fleur Groenwereld

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord

Tel. 0186 – 700 203

info@crea-fleur.nl

www.crea-fleur.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant