Afbeelding
KoopLokaal

Yvonne’s Huid en Voetverzorging, een veelzijdige salon

Algemeen 844 keer gelezen

Heinenoord - Pedicure en schoonheidsspecialiste Yvonne Spoelder heeft sinds achttien jaar een salon in Heinenoord. Je kunt bij haar terecht voor een pedicure behandeling, een wellness behandeling of een BDR behandeling (huidverbetering). 

 Op zestienjarige leeftijd heeft Yvonne de drie jarige opleiding gedaan in Maastricht. Daarna heeft ze een aantal jaren in Rotterdam gewerkt en daar leerde ze in de praktijk de fijne kneepjes van het vak. In deze periode heeft ze zich verder bijgeschoold als gecertificeerd diabetes pedicure. 

In 2004 was het tijd om haar eigen salon te openen. Yvonne vertelt: “Zowel mannen als vrouwen vinden het heerlijk om een gezichtsbehandeling te krijgen. Die begint met een reiniging van de huid, gevolgd door warme kompressen, een gezichtsmassage en als afsluiting een masker. In de behandelstoel leg ik desgewenst een massagemat, die de rug lichtjes masseert door middel van trilling. Daarna voel je je heerlijk ontspannen. Je kunt deze behandeling ook combineren met een pedicure behandeling. Die doe ik dan aansluitend, terwijl de cliënt geniet van een kopje koffie of thee.”

De Beauty Defect Repair (BDR) is een huidverbeteringsmethode, die bestaat uit een behandeling met fruitzuren, gevolgd door dermabrasie. Deze combinatie is heel geschikt om acné te bestrijden. Als derde mogelijkheid is er de micro-needle behandeling, die de huid stimuleert om collageen aan te maken. Hierdoor vervagen rimpels en pigmentvlekken, dus ideaal voor de rijpere huid. Het mooie is dat je gelijk resultaat ziet. 

Iedereen, die zichzelf een verwenmomentje gunt, is van harte welkom bij Yvonne!

Yvonne’s Huid en Voetverzorging
Spuivelden 2
3274 CM Heinenoord

Tel. 06-13736940 
ymgspoelder@gmail.com

www.yvonnespoelder.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant