ZomerPlus Art-kunstenaar Wouter van den Brom en teamleidster Mirjam Peters van Stichting Zomerkind openen met wethouder Paul Boogaard de expositie.
ZomerPlus Art-kunstenaar Wouter van den Brom en teamleidster Mirjam Peters van Stichting Zomerkind openen met wethouder Paul Boogaard de expositie. Privé

Unieke expositie in Nieuw-Beijerland

Algemeen 564 keer gelezen

In de bibliotheek van Nieuw-Beijerland is zaterdag een unieke expositie begonnen. Niet alleen 17 inwoners van Nieuw-Beijerland exposeren hier hun mooiste schilderijen en tekeningen, ook de jongeren van ZomerPlus Art stellen hier hun mooiste creatieve uitingen ten toon. 

Nieuw-Beijerland - De afgelopen maanden zijn deze kunstenaars actief bezig geweest met diverse creatieve kunsttechnieken, zoals verven met een afwasborstel, een bestuurbare auto of robotje, met knikkers in een plastic bak, met je voeten in de tillift en veel meer. ZomerPlus Art is een samenwerking van ontwikkelcentrum ZomerPlus van Stichting ZomerKind en Ik ga EMB! van Stichting In Actie. 

Wethouder Paul Boogaard opende samen met de trotse ZomerPlus Art-kunstenaar Wouter van den Brom en teamleidster Mirjam Peters van Stichting Zomerkind deze bijzondere expositie. Tot en met 30 september is iedereen van harte welkom om de expositie te komen bezichtigen bij de bibliotheek in Nieuw-Beijerland.

De bibliotheek aan de Achterstraat 24 is open op dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur, op woensdag van 10.30 tot 12.00 en van 18.30 tot 20.00 uur en op vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur. Tijdens de zomervakantie van 9 juli tot 20 augustus is de bibliotheek alleen geopend op woensdagochtend en vrijdagavond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant