Theresia en Jan. (foto: privé)
Theresia en Jan. (foto: privé)

Debuut-CD en presentatieconcert Theresia Kranendonk

Algemeen 1.434 keer gelezen

s-Gravendeel - Fraaie muziek van eigen, Hoeksche Waardse bodem: de in de Hoeksche Waard woonachtige toetsenist Jan van Drunen (Zuid-Beijerland) en zangeres Theresia Kranendonk (’s-Gravendeel) hebben hun krachten gebundeld. 

Dit heeft geresulteerd in het debuutalbum van Theresia Kranendonk, dat op 28 juli is uitgekomen. De CD heeft de titel ‘Hier Ben Ik’ gekregen en bevat 12 Nederlandstalige christelijke luisterliedjes. De liedjes zijn als het ware kleine gebeden. Recht vanuit het hart en passend bij de kerkelijke achtergrond van zowel Jan als Theresia, met zelfgeschreven teksten en composities. 

Het album is mede ontstaan vanwege corona. ‘Want wat gebeurt er als alles 2 jaar lang dicht is? In ons geval zijn we aan het schrijven gegaan’, zegt Theresia op haar Facebookpagina. ‘En nu is het fysieke album afgeleverd. Een moment om even bij stil te staan. Met soms een kleine knipoog naar onze liefde voor jazz en blues. Heel benieuwd wat de mensen er van zullen vinden.’ 

Het album is verkrijgbaar via www.theresiakranendonk.nl voor een prijs van €10,00 (exclusief verzendkosten). 

Een officiële presentatie concert zal in oktober 2022 in de Hoeksche Waard gegeven worden. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant