Afbeelding

Bloemen en bonbons voor 102-jarige mevrouw Prince-Vermeulen

Algemeen 32 keer gelezen

Numansdorp - Donderdag 11 augustus blies mevrouw J. (Koby) Prince-Vermeulen uit Numansdorp maar liefst 102 kaarsjes uit. Locoburgemeester Joanne Blaak-van de Lagemaat bracht haar een verjaardagsbezoek en feliciteerde haar namens het gemeentebestuur met een boeket bloemen en 102 bonbons.

Mevrouw Prince-Vermeulen werd geboren in Middelburg. Mevrouw komt uit een schippersgezin en heeft behalve in Middelburg ook in Den Haag en Vlissingen gewoond. Voordat ze in maart van dit jaar naar de Hoeksche Waard verhuisde, woonde ze daar zelfstandig in een appartement aan de boulevard. Op dit moment woont ze in verzorgingshuis Alerimus, locatie de Buitensluis.

“Mijn vader en moeder zeiden vroeger, dat magere meisje moet maar eens naar de dokter. En kijk nou, nu ben ik 102!” Geweldig toch”, sprak mevrouw Prince bij het bezoek.   

Verzamelen Hummel-beeldjes grote liefhebberij
Een grote liefhebberij van haar is het verzamelen van met de hand beschilderde porseleinen Hummel-beeldjes. Mevrouw kreeg 3 kinderen, waarvan 1 kind is overleden. Ze heeft 6 kleinkinderen, waarvan er 2 zijn overleden en 5 achterkleinkinderen. 

Uit de krant

Uit de krant