Algemeen 759 keer gelezen

Numansdorp - Afgelopen zaterdag speelden de heren van Apollo thuis tegen Spirit uit Barendrecht. De tribune in de Sporthal Cromstrijen zat weer goed gevuld.

De selectie van Apollo bestond uit Quincent, Mark, Jim, Kay, Melle, Aren, Noah en Micha.

Met z’n allen vormde ze een mooi collectief en speelden met Passie en Plezier!!

De eerste set begon goed voor Apollo. Ze pakten gelijk een voorsprong. Spirit vocht zich terug in de wedstrijd, maakte minder fouten en kwam terug 21-20. De set was nog niet gespeeld en het publiek werd vermaakt met spannende rally’s.

Spirit kwam op het eerste setpoint 23-24. Apollo gaf het nog niet op en vocht zich terug tot 27-26. Apollo maakte het beslissende punt en won de eerste set met 28-26.

In de tweede set nam Apollo ook weer gelijk de voorsprong en gaf deze niet meer weg. Zo wonnen de heren met 25-22.

In de derde set kwam Apollo op achterstand, maar kwam weer terug en werd het een spannende eindstrijd. De bezoekers konden deze derde set net op hun naam schrijven met 25-27. Ook deze set was weer spannend en super leuk voor het publiek!

De vierde set ging in het begin gelijk op en was het constant stuivertje wisselen met de voorsprong. Time outs werden door beide team genomen om de set eruit te slepen.

De heren van Apollo maakten een paar mooie punten op het juiste moment en ging zo naar de overwinning!! De vierde set werd gewonnen met 25-21 en werd de eindstand 3-1.

Dit is nu de vierde overwinning op rij en de derde in 2023.

Aankomende zaterdag 28/1 spelen de Numansdorpers uit tegen Volley Meerkerk om 17.45 uur.