Afbeelding

Spontane contacten tijdens High Tea in de Lindenhoeve

Algemeen 587 keer gelezen

Oud-Beijerland - Voor NLdoet werd er vrijdagmiddag 10 en zaterdagochtend 11 maart gebakken door de vluchtelingen en vrijwilligers. Tafels werden feestelijk gedekt en baksels in ontvangst genomen van verschillende dames van een leuk koor. De vluchtelingen en de bezoekers ervaarden het als een waardevolle middag waar veel contacten werden gelegd.

De High Tea in de crisisnoodopvang in De Lindenhoeve in het kader van NL Doet is voorbij. Welzijn HW kijkt met een tevreden gevoel terug op het feest van de ontmoeting en zijn uitermate tevreden op de vele gesprekken die ontstonden. Natuurlijk had iedereen zijn/haar best gedaan om iets lekkers op tafel te zetten. 

Er kon volop gesmuld worden van allerlei lekkernijen. Op een open wijze ontstonden spontane verbindingen, soms door middel van de vertaler op de mobiel. ‘Wij hadden niet beter kunnen wensen’, aldus een woordvoerder. ‘we bedanken vooral de vrijwilligers die hier een steentje aan bijgedragen hebben. We willen hen dan ook, mede namens de tijdelijke bewoners van de Lindenhoeve en de vrijwilligers, hartelijk bedanken.’ 

Mocht u persoonlijk nog iets kwijt willen, of heeft u voornemens vrijwilligerswerk te gaan doen? Neem contact op via 088-7308900. 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant