Afbeelding

Derde zwangerschapsbeurs / kraammarkt ‘Zwanger in de Hoeksche Waard’

Algemeen 825 keer gelezen

Heinenoord - Op zaterdag 15 april organiseert ‘Zwanger in de Hoeksche Waard’ voor de derde keer haar zwangerschapsbeurs / kraammarkt.

Deze keer in De Tienvoet in Heinenoord, waar meer dan 30 enthousiaste ondernemers en organisaties uit de Hoeksche Waard of directe omgeving aanwezig zullen zijn om aanstaande- en jonge ouders te informeren en adviseren.

Daarnaast zullen ook mooie producten verkocht worden en is Juul’s Cakery aanwezig met iets lekkers voor bij de koffie!

Nieuw bij deze editie zijn gratis workshops voor (jonge) kinderen en diverse demonstraties. Bij de ingang van De Tienvoet wordt een bord geplaatst met een overzicht van het aanbod.

De beurs is van 13.00 - 17.00 uur met vrije inloop en gratis entree! Zeker niet alleen voor zwangere dames interessant dus, maar een mooi evenement voor het hele gezin!

De organisatie heeft ervoor gekozen bij iedere beurs een goed doel uit te nodigen, passend bij de doelgroep. Deze keer is dat Stichting Babyspullen. ‘Zwanger in de Hoeksche Waard’ is nauw betrokken bij projecten als ‘Kansrijke Start’ en ‘It takes a village to raise a child’. Deze stichting wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Zij zamelt landelijk gebruikte - en nieuwe babyspullen in en maakt daar baby startpakketten van. Deze pakketten worden via diverse instanties gratis verstrekt aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Net als wij vindt Stichting Babyspullen dat elk kind recht heeft op een goede start!

Redenen genoeg om even een kijkje nemen in De Tienvoet 15 april! 

Uit de krant