Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten ontdekten al een geweldige nieuwe hobby! (foto: pr)
Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten ontdekten al een geweldige nieuwe hobby! (foto: pr)

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Algemeen 582 keer gelezen

Klaaswaal - Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

In Klaaswaal start Nieuw Talent Orkest Hoeksche Waard, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 6 april, 14.30 uur in het NLS Gebouw in Klaaswaal. Dit belooft een bijzondere middag te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek. 

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby! 

Startdatum: zaterdag 6 april, 14.30 - 16.30 uur, iedere week op de zaterdagmiddag (10 weken) van 14.30 - 16.30 uur. In het NLS Gebouw, Jaap Kosterstraat 1 in Klaaswaal. Kosten € 123,50 p.p. voor het hele project. 

Aanmelden/informatie staat op: www.muziekschoolhoekschewaard.nl of bel Bart Jan van der Linden, tel. nr. 06 - 27472521.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant