(foto: Heyblom Fotografie)
(foto: Heyblom Fotografie)

Diamanten echtpaar Veerman-Bijl 60 jaar samen

Algemeen 616 keer gelezen

Klaaswaal - Op 19 maart waren Arie Veerman (83) en Jani Veerman-Bijl (81) 60 jaar getrouwd. Wethouder Harry van Waveren feliciteerde ze namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam hij een mooi boeket bloemen mee.

Arie en Jani zijn geboren en getogen Hoeksche Waarders. De heer Veerman is geboren in Piershil en mevrouw Veerman in Numansdorp. De eerste jaren van hun huwelijk hebben ze in Piershil gewoond en daarna woonden ze 40 jaar in Numansdorp. Sinds 8 jaar wonen ze met veel plezier in Klaaswaal.

Meneer heeft eerst bij Molenbouw Bosman in Piershil gewerkt. Hij heeft daarna 38 jaar bij de RTM gewerkt als buschauffeur. Zonder communicatiemiddelen op de bus kwam het vaak voor dat hij met pech onderweg zelf reparaties uitvoerde. In deze tijd zijn er gelukkig goede communicatiemiddelen op de bussen.

Het echtpaar heeft een dochter en een zoon en 2 kleinzoons.

Zeer actieve vrijwilligers bij Alerimus de Buitensluis

Ze zijn beiden in goede gezondheid en genieten nog volop van vakanties, fietsen, tuinieren en wandelen. Daarnaast zijn ze zeer actief als vrijwilligers bij Alerimus de Buitensluis. Zo verzorgen ze maaltijden voor Tafeltje Dekje en schenken ze vaak koffie voor de bewoners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant