Afbeelding

Historisch archief Oud-Beijerland weer geopend

Algemeen 1.135 keer gelezen

Oud-Beijerland - Op dinsdag 26 maart opent de Historische Vereniging Oud-Beijerland weer haar deuren van het historisch informatiepunt in het Oude Raadhuis aan de Waterstal in het Spuidorp. Het informatiepunt is dinsdag geopend van 14.00 - 16.00 uur.

In deze locatie beheert de Historische Vereniging ca. 200.000 documenten en foto’s over de rijke geschiedenis van Oud-Beijerland.

Als u zich meldt aan de balie van de bibliotheek, wordt u door een van de vrijwilligers opgehaald en verder te woord gestaan in de voormalige burgemeesterskamer.

Lid worden van de vereniging kan ook voor slechts € 10,-- (binnen Oud-Beijerland), u ontvangt dan elke donderdag enkele foto’s uit het rijke archief van de vereniging en 4 x per jaar het blad “de Beijerlandsche Berichten”.

Kijk ook even op de vernieuwde website www.hvobl.nl is een nieuwe dorpswandeling downloden, met veel informatie over de monumentale en karakteristieke gebouwen langs de wandeling. Er staat ook een huizenbank op met meer dan 300 panden. En uiteraard veel foto’s.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant