Anita, Erwin en Petra knipten samen het lint door. Deze medewerkers hebben bij elkaar meer dan 120 jaar Albert Heijn-ervaring.
Anita, Erwin en Petra knipten samen het lint door. Deze medewerkers hebben bij elkaar meer dan 120 jaar Albert Heijn-ervaring.

Albert Heijn Oud-Beijerland feestelijk geopend

Algemeen 1.415 keer gelezen

Oud-Beijerland – Het was zaterdag 23 maart gezellig druk in winkelcentrum Beijerse Hof. Daar ging om 11:00 uur de compleet verbouwde Albert Heijn weer open. De winkel ziet er nu als nieuw uit en heeft een groot versaanbod. 

Supermarktmanager Collin Korporaal en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten. “Klanten vinden de winkel mooi en lekker ruim van opzet. Ook zijn zij blij dat de bekende gezellige sfeer gewoon is gebleven.”

Albert Heijn heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan Voedselbank Hoeksche Waard geschonken. Deze organisatie kon een bestelbus vol met producten meenemen. “Weggooien is natuurlijk zonde. Heel fijn om zo dit goede doel extra te kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager. 

Albert Heijn aan het Beijerse Hof 19 in Oud-Beijerland is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Veel klanten waren nieuwsgierig op de opening afgekomen.
Uiteraard bij het versaanbod ook extra voordeel dankzij de Bonusaanbiedingen en de altijd laaggeprijsde Prijsfavorieten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant