Afbeelding

Flinke tik voor gehavend Fortuna Be Quick

Algemeen 330 keer gelezen

Piershil - Fortuna Be Quick liep- zaterdag 23 maart een enorme dreun op tegen het laaggeklasseerde Melissant. De door een groot aantal blessures, schorsingen en om andere redenen afwezige basisspelers zwaar gehandicapte formatie van trainer Pascal Hoek moest uiteindelijk met een nederlaag van liefst 3-7 genoegen nemen. 

Na ruim een half uur hadden bezoekers Mark Ritzema, Enzo Knol en opnieuw Mark Ritzema voor een riante 0-3 voorsprong gezorgd. Vooral dankzij een voortreffelijk keepende Kevin Poldervaart, als stand-in voor de geblesseerde Bryan Huijzers, bleef de schade tot minuut 45 tot deze score beperkt. In de extra tijd lukte het Melissant- doelman Niels Ghering niet om een inzet van Sander van der Giesen te keren: 1-3.

Na de thee was er voor de fusieclub geen houden meer aan en met een aantal messcherpe tegenstoten maakte Melissant het karwei af. Rolf van Putten (2), Enzo Visbeen en Luuk Veltmeijer namens Melissant en Sander van der Giesen en Jacco Vink namens Fortuna Be Quick bezorgden de verkleumde toeschouwers aldus een doelpuntrijke middag.

tekst: Sander Schilperoort        

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant